Lakatos Levente: Szigor - A pillangók ébredése

by - 7/05/2024

Fülszöveg:

Liza ​szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt.

Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.

A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.

A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?

A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiának második kötetében érdek és érzelem ismét összecsap.

Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva – lépj be Szigor világába!

Véleményem: 

 Levente esküszöm kicsinál. Mi volt megint ez a rész? Fordulat fordulatot követett, én pedig csak kapkodtam a fejem, hogy mikor mi történik. 

"Egy embert nem lehet megmenteni saját magától" - 222.oldal

 Ebben a részben minden volt. Szex, szelem, barátság, halál... Na jó, nem spoilerezek. Ezek után nem merem még egyszer komolyan leírni a "Mi történhet még?" kérdést, hiszen tuti, hogy lesz valami. Csak kapkodtam a fejem. Igornál pedig az a karakterfejlődés, amin a két regény alatt eddig végigment, az valami nagyszerű. Hihetetlen változásokon ment keresztül. Mind érzelmileg és máshogy is. Na meg Liza is, hiszen nála is érzékelhető a karakterfejlődés csak nem olyan intenzíven, mint Igornál. De maga a könyv... Szívem szerint már most folytatnám a harmadik résszel, de két gond van:

1) Nincs meg.

2) A páromnak megvan, de nem lakom nála. :D 

"...bármilyen rossz is gyötri az embert, minden kérdésben maga dönt a sorsa felől." - 267.oldal

 Na, de sebaj. Addig gondolkodom azon, mi a jó fene várhat rám ezek után a harmadik kötetben. Bár tudom giccses, de én ezek után már csak jóra számítok. Hiszen azzal a halálesettel nagyon sok kérdést nyitva hagyott a szerző. Nagyon remélem, hogy azokra a kérdésekre is választ fogok kapni. 

 Megérte idáig halogatni. Liza és Igor története kíváncsi vagyok, hova fog kilyukadni. 

You May Also Like

0 megjegyzés