Lauren Barnholdt: Titkok és exek éjszakája

by - 10/30/2016

Fülszöveg: 

Eliza teljesen kikészül, amikor eltűnik legértékesebb holmija: a lila notesza, amiben listát vezet mindarról, amit szeretne, de nincs mersze megtenni. Amikor megtudja, hogy a füzetet az expasija nyúlta le, akkor aztán totál bepánikol. És joggal. Mert Cooper és barátai – egy titkos fiúszövetség tagjai – megzsarolják: ha nem állja ki egyetlen éjszaka alatt a noteszben szereplő összes próbát, felteszik a füzetet a netre.
Csakhogy Eliza nem hagyja magát! Teljesíti ugyan a cikibbnél cikibb feladatokat, de közben két barátnőjével addig ügyeskednek, amíg meg nem találják a fiúk gyenge pontját. Mert hát mindannyiunknak vannak kínos titkai, amiket szeretnénk örökre megőrizni…



Vélemény:

 Azok után, amilyen véleményeket olvastam róla, és csillagozásokat láttam a könyvről a moly.hu-n a legrosszabb LOL könyvre számítottam, de rájöttem, hogy tévedtem. Jó, talán lehet, hogy nem a megszokott, mert négyszáz oldalnál rövidebb és nem olyan vicces, mint a többi, (mondom ezt úgy, hogy még csak két LOL könyvet olvastam ezen kívül) de minden könyvnek megvan a maga szépsége és én úgy vélem, hogy ezáltal Eliza és Cooper történetének is. 
 Maga a történet engem az elején nem nagyon kötött le, de aztán egyre jobban megfogott, ahogy jöttek az események. Nem nagyon volt benne szerelmi szál, amit eleinte hiányoltam a könyvből, hiszen én szeretem a romantikus tini történeteket, de talán ebbe a történetbe nem is kellett. 

 Mielőtt lezárnám a bejegyzést szeretném megköszönni a Móra kiadónak a könyvet, ugyanis nekik köszönhetem, hogy elolvashattam és részem lehetett ebben a történetben is, illetve, hogy megismerhettem Eliza-t, Coopert, Claricet, Marissa-t, és még sok más szereplőt. :) 

Kedvenc idézet: 

"– Na mindegy – folytatta Clarice –, a lényeg, hogy ebből támadt az ötletem. Hogy hogyan kerülj ki a bajból.
– Lopjunk el egy malacot? – kérdeztem.
– Neeeem! Dehogy!"

Borító:

Szerintem nem nagyon illik a történethez, de azon kívül szerintem egész jó lett. 

You May Also Like

0 megjegyzés