BORÍTÓLELEPLEZÉS: Bálint Erika - Adj esélyt!

by - 9/26/2018






Fülszöveg:

Szavak, melyek fontosabbak, mint élet...

Adorján évekig hazugságban élt. Ismert orvosként azt tette, amit a társadalom elvárt: megnősült és gyereke lett. Ám találkozott egy férfival, és elhagyta a feleségét, hogy szabadon szerethessen egy olyan korban, amikor ez megbocsájthatatlan volt.

Évekkel később, amikor kiderül, hogy halálos beteg, versenyt fut az idővel, és már bármit megadna, hogy megismerhesse a fiát. 

Fia, Tomi egy olyan főiskolán tanul, ahová anyja kényszerítette, és csak magában dédelgeti az álmot, hogy szakács legyen. Életét felborítja a hír, hogy az apja életben van, sőt, találkozni szeretne vele.

Vajon képes lesz Tomi megbirkózni a feltörő érzésekkel?

Szeretet és gyűlölet tánca zajlik köztük, és az anya között. 

Van megbocsájtás? Meghallják-e egymást, mielőtt túl késő lenne? 

Egy különleges, realista regény napjaink Budapestjéről a rendkívüli történetek kedvelőinek.

Tedd kívánságlistára ITT
Rendeld meg ITT

A szerzőről: 

Bálint Erika Békéscsabán született, Gyöngyösön nőtt fel, a Debreceni Egyetemen szerzett diplomát. Volt középiskolai tanár, népművelő, könyvtáros és vállalkozó.
Későn kezdett el írni, elsősorban az Aranymosás Irodalmi Magazinban jelentek meg novellái. Elbeszélései középpontjában hétköznapi emberek állnak, férfiak és nők, akik önmagukat és saját helyüket keresik az emberi kapcsolatok bonyolult szövedékű hálójában. Mai történeteket, mai hősökkel.

You May Also Like

0 megjegyzés