BORÍTÓLELEPLEZÉS: Tara Sivec - Nyűgök ​és nyalánkságok

by - 5/03/2018



Fülszöveg:

„Örökkön-örökké”-bonbon!

Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk.

Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát.

Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete.

Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta

Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!

No és akkor lássuk a borítót:
Rendeld innen: 

>>> https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/tara-sivec-nyugok-es-nyalanksagok-csokoladeimadok-3-7745

Tedd a kívánság/várólistádra!

>>> https://moly.hu/konyvek/tara-sivec-nyugok-es-nyalanksagok


A szerzőről:

Az USA Today bestseller írónő Tara Sivec saját magát édesanyaként, sofőrként, cselédként, kisrendű szakácsként, bébiszitterként és a szarkazmus szakértőjeként írja le. Ohióban lakik férjével, és két gyermekével. Várakozással tekint arra a napra, amikor mindhárman felnőnek, és kiköltöznek.

A humoros New Adult témában alkotó írónőtől itthon a Csokoládéimádók sorozat jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál.

You May Also Like

0 megjegyzés