Szűcs Vanda - Egy ikerpár titkos naplója 1.: Kezdetek

by - 7/11/2016

 Tudom, hogy sokan utálják ezt a könyvet, de nem túlzottan értem, hogy miért. Egy ártatlan 14 éves lány írta, aki a könyvbemutatós interjújába Istenes Bencének el is mondta, hogy ő azután olvasta a Szent Johanna Gimit, miután a könyvet megírta volna. (Ha esetleg nem láttad a videót katt ide
 A történet két fiktív karakterről szól Felster Luca és Zita személyében, akik egypetéjű ikrek, viszont a személyiségük teljesen különbözik. Luca a pedáns, visszahúzódó lány, Zita pedig a tipikus lázadó fajta.
Egy ikerpár titkos naplója 1.
 Zita és Luca szülei közt is gabalyodnak a szálak és sajnos nem az történik, amit sok könyvbe várunk, de reméljük, hogy a további kötetekbe ki. Én most fogom elkezdeni a második részt és nagyon várom már (csak előbb le kell szednem a polcról). 
 Azoknak, akik nem szeretik ezt a sorozatot azt üzenném, hogy nézzék meg az interjút, ahol Vanda elmondja, hogy azelőtt írta, miközben olvasta a sorozatot. 
 Maga az írónő is egy kedves, aranyos lány, aki véleményem szerint tényleg nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele. Nekem véleményem szerint nagyon tetszik és várom, hogy a többi részét is olvashassam (és ha úgy esik, akkor találkozni is szeretnék vele.

Én magát a történetet négy és félre értékelném, mivel az első részből azért hiányzott egy-két dolog, de mivel még nem olvastam a második rész, így többet nem akarok szólni a könyvről. Inkább elolvasom a második részt és arról is jövök majd egy ajánlóval. Remélem közületek is sokan elolvassák és tetszeni fog nektek.
Szűcs Vanda (Szerző)

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. A második kötet mégnagyobb Szent Johanna Gimi kopi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt még nem olvastam, így nem tudok hozzászólni a véleményedhez.

      Törlés
  2. Szerintem egyik embernek sem célja az írónőt bántani. Mindössze csak kifejezik a nemtetszésűket a művei iránt. Nem arról van szó hogy bármi gondunk lenne egy fiatal lánnyal aki az idejét írásra fordítja ezzel példát mutatva sok vele egykorúnak, itt arról van szó hogy sokunk rengeteg jobbnál jobb könyvet olvas akár magyar íróktól akár külföldiektől és van viszonyítási alapunk. Tudjuk hogy ez nagyon messze áll attól a színvonaltól amit megszoktunk és ezért nem tetszik nekünk. Mert egyszerűen többre vágyik az olvasó.

    VálaszTörlés
  3. Nyilván van ennél jobb könyv is, sőt én már bele is futottam rengetegbe.

    VálaszTörlés