BORÍTÓLELEPLEZÉS: Bellone - Felvont vitorlák (Meridia 1.)

by - 11/23/2017Fülszöveg:

Merodiában vallás, intrika és titkok uralkodnak. De minden trónra kell egy király. Anahita főpapnő Espadont szereti, és nem akar máshoz menni, így csak a saját eszére támaszkodhat, hogy elkerülje a kényszerházasságot Ramallal, a furcsa sivatag barbárral.

Titkok földön és vízen. Espadon kapitány szent küldetésen jár: a világot kettészelő zátony felé vitorlázik, hogy visszaszerezze a Vastorony Szívét. Vajon vallásuk kincse vagy ősi harci eszköz? A titok űzi, hajtja előre.

Harc baráttal és ellenséggel. Ramal megszegte a sivatagi törzsek szokását, amikor Meridia lerohanása helyett nősülni próbált. Sokan árulónak tartják, ám van egy terve, melyért ölni is hajlandó - hiszen a lelke csekély ár a népe jövőjéért.

Izgalmas történet egy olyan világban, ahol ősök csupán fémcsontvázú romokat, rejtélyes ereklyét és egy szunnyadó háborút hagytak az utódokra.

Tedd kívánságlistára ITT
Rendeld meg a könyvet ITT

No és akkor lássuk a borítót:


A szerzőről:

1992-ben született, Veszprém megyében nőtt fel. A VI. Aranymosás nyertese, első regénye várhatóan 2017-ben jelenik meg. Főként fantasyt és sci-fit ír, gyakran foglalkozik lélektani és vallási témákkal, amelyeket nyitottan kezel, szeret több ellentétes nézőpontot is ábrázolni. Végzettsége szerint orvosi biotechnológus (némi vegyész beütéssel).

You May Also Like

0 megjegyzés