BORÍTÓLELEPLEZÉS: Ashley Carrigan - Ikrek hava

by - 11/22/2017



Fülszöveg: 

Skylar, a fiatal, menő belsőépítész a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az éleét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést. 
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától. Skylar nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt. 

Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életben a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében. 
Kockűztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné?
Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?

És akkor lássuk a borítót:



A szerzőről:

Ashley Carrigan civilben az üzleti versenyszférában dolgozik. 
Kamaszkorban kezdett először történetet írni saját szórakoztatására. Különböző műfajokban ír: romantikus, paranormális, misztikus, fantasy. A Könyvmolyképző Kiadónál elsőként az Árnyjátékos című regénnyel mutatkozott be, ami 2017-ben jelent meg. 

You May Also Like

0 megjegyzés