Titkos projekttel készülnek a Szivárványálom könyvek sorozat szerzői

by - 5/06/2018


 Facebookon megtalálható egy oldal, a Szivárványálom könyvek, amit nemrég alapított három szerző. (Sam Wilberry, Tira Nael & Betty Forester).
A kiadó úgy döntött, indít egy titkos projektet, melyről még az Olvasók se tudnak sok mindent. Ebben a projektben az mWave kiadónak az eddigi három szerzője, azaz Sam Wilberry, Tira Nael és Betty Forester fog részt venni.
Sam elszórt infómorzsáiból kiszűrve jövőhét péntekre – azaz május 11-re – tervezik a titokzatos projekt leleplezését. Addig pedig visszaszámlálás indul, ami alatt meglepetésekkel fognak elhalmozni minket – ami összesen hat nap, tehát majdnem egy teljes hét. 
 Amikor megláttam, azonnal elkezdtem gondolkodni, hogy vajon mi lehet az. Ám nem erre szokták azt mondani, hogy "aki kíváncsi, hamar megöregszik"? Én csak a sejtéseimre támaszkodhatok egyelőre, amíg ki nem derül, hogy mi is lesz ez pontosan. Az én sejtésem pedig a novellaírás körül forog, mert Sam a bejegyzésében ezt is elárulta. De bármi is lesz az, engem ismerve imádni fogom. Sam és Tira stílusát már valamennyire ismerem, Bettyét kevésbé, de valahogy mégis jók a megérzéseim. 

Tehát, foglaljuk össze a lényeget: Sam Wilberry május tizenegyedikéig minden nap – vagy majdnem minden nap – (erről még nyilatkozni sem tudok) közzétesz az olvasóknak valamilyen apró meglepetést a projekttel kapcsolatban, 11.-én pedig robban a bomba és fény derül a nagy titokra!
Addig is egy mindenkit foglalkoztató kérdés: Mi lesz az?
Hozzászólásban akár leírhatjátok a véleményeteket, vagy az elképzeléseiteket a projekttel kapcsolatosan! 

You May Also Like

0 megjegyzés