BORÍTÓLELEPLEZÉS: Sally Thorne - Gyűlölök és szeretek

by - 10/05/2018



Fülszöveg:  

Nemezis (fn)

a) Ellenfél, rivális, akit képtelenség legyőzni
b) Valakinek a veszte
c) Joshua Templeman
Lucy Hutzon és Joshua Temlenan ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket sgy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó
társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nydlt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derülátását.

Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára...

Ám pont amikor a köztük lévő feszültség a tetőponthoz közeledik, Lucy rájön, hogy talán nem is utálja a férfit. És talán a férfi sem utálja őt. 

Vagy lehet, hogy ez is csak egy újabb játék?

"Tiszta szívből ajánlom." - Sisan Elizabeth Phillips, New York Timey bestseller szerző. 


A szerző:

Sally Thorne Canberrýban, Ausztriában él. Napjait költsŕgvetési beadványok és szerződések összeállításával tölti (ásítás), így nem meglepő, hogy munkaidő után a saját, színes, képzeletbeli világaiba utazik. Sally úgy gondolja, hogy a romantikus regények kedvelői mindig az intenzív élményt keresik következő kedvenc történetükben - amit nem olyan könnyű megtalálni. 
 A Gyűlölök és szeretek az első könyve. 

You May Also Like

0 megjegyzés