BORÍTÓLELEPLEZÉS: Aleatha Romig: Út a Fénybe (Fény-sorozat 1.)

by - 9/20/2018Fülszöveg: 

Miközben barátnője után kutat, egy gyilkos világában találja magát.

Sara Adams arra ébred, hogy nem lát, és a legalapvetőbb dolgokra sem emlékszik az életéből. Az őt körülvevő sötétség mégis áldásnak tűnik a számára, amikor szembe találja magát a Fény terrorjával.

Stella Montgomery aggasztó hírekre figyel fel. Detroit sikátorában egymás után tűnnek el a fiatal nők. Amikor legjobb barátnőjének is nyoma vész, beleássa magát az ügybe, annak ellenére, hogy szerelme, aki rendőrségi nyomozó, óva inti ettől. A nyomok a város legveszélyesebb és legelhagyatottabb környékére vezetnek, ahol Stella fenyegetőbb dolgokra bukkan, mint gondolta: a Fény elnevezésű titkos szervezetre, élén a rejtélyes Gabriel atyával.

Sara közben meg akarja érteni, mit keres abban a furcsa világban, amelyre ébredt, mi lehet a szerepe egy feltétlen engedelmességet követelő diktatórikus gyülekezetben. Nincs tisztában az érzelmeivel sem, melyek Jacobhoz, a férjéhez fűzik, hisz nem is emlékszik a férfire, akinek gyengéd gondoskodása összezavarja és megszédíti.
Stella mindent kockára tesz, hogy kiderítse az igazságot. Csakhogy a megvilágosodásnak mindig ára van...

Sokkoló története a megtévesztésről. A thrillerkedvelők ki ne hagyják!No és akkor lássuk a borítót:
Tedd kívánságlistára ITT
Rendeld elő ITT

A szerzőről:

Aleatha Romig New York Times és USA Today bestseller szerző. Ő írta a sötét romantika irányzatához sorolható fordulatos sorozatot, a Consequencest (már több, mint fél millió e-olvasüja van), a Tales from the Dark Side-ot és az Infidelity-t. Aleatha Indiana államban született. Itt nőtt fel, itt tanult, és itt neveli három gyermekét is férjével. Indianapolistól délre élnek.

You May Also Like

0 megjegyzés