Leiner Laura: Hullócsillag és Illúzió

by - 8/25/2016

A Bexi-sorozat második része a Hullócsillag, a harmadik pedig az Illúzió. Ezt a két könyvet azért
akartam egybeírni, mert nem szerettem volna két rövid bejegyzést írni, így gondoltam, hogy inkább írok egy hosszút, mint két rövidet.

Bexi 2.: Hullócsillag- fülszöveg:

Már bő egy év eltelt azóta, hogy Budai Rebeka posztolta barátjának a Késtélt, és ezzel immár Bexiként berobbant a köztudatba.
Azóta megjelent második lemeze, az Offline, melynek sikere végleg kiírta Bexit az egyslágeres előadók sorából.
Úgy tűnik, Gerivel is rendeződhetnek a dolgaik, bár ezt Körte, Lili, Anti és a Fogd be Aszád eszement (nevű) tagjai egy emberként elítélik.
És persze ott van még Ő is. Nagy Márk, akinek a Pop/Rock sztár leszek! döntője után nagyobb szüksége van a barátaira, mint valaha.

Mint a fülszövegből is kiderül Bexinek továbbra sincs aranyélete. A második lemeze után Bexi körül úgy ahogy rendeződnek a dolgok Gerivel, annak ellenére, hogy ezt a társaságában lévők nem nézik jó szemmel.
 Laura ebbe is annyi humort rakott - mint az összes könyvébe -, hogy a végén szerintem mindenki a hasát fogta a nevetéstől, ugyanakkor sajnálták, hogy vége lett, ugyanis, itt is megismerhetünk néhány új szereplőt, például Lexit, Bexi riválisát, illetve annak a menedzserét, akin annyit lehet röhögni, hogy az már fáj.
 Bexi természetesen ez után is sok lehetőséget kap a zenei karrierje kapcsán, amivel csak előre halad, de persze Laura itt se hagyja az olvasókat függővég nélkül.

Bexi 3.: Illúzió - fülszöveg:

Bexi – civil nevén Budai Rebeka – második albumának sikere, egy londoni út és a Nagy Márkkal való el sem kezdődött kapcsolatának vége után hirtelen elveszti a talajt a lába alól. Geriben csalódnia kellett, Márk szóba sem áll vele, de talán a zenei sikertelenségtől rendül meg leginkább. Szerencsére még mindig mellette áll a családja, valamint Anti, Evelin, Körte, az agyontetovált menedzser, és a Fogd be Aszád vérbeli trolljai. Így a szakmai és magánéleti mélypont sem tarthat sokáig…

 Miután Bexinek ugye megjelent az Offline című albuma, ami nagy siker lett, lehetősége adódott, hogy részt vegyen egy Londoni úton - persze Nagy Márkkal és Aszádékkal együtt -. Nagy Márkról szólva. Miután ugye elveszti a versenyt próbál talpra állni és ismét rivaldafénybe kerülni. Küzd és nem adja fel. Talán ilyen egy igazi popsztár. Vagy nem? Jó, bár az egoizmusából lehetne néha egy picit csökkenteni. :D
Geri olyan, mint mindig, semmit sem változott, ugyan úgy, ahogy Márk se. Itt a kérdés: Miért kell
Pelbart Enikő rajza
szeretni Nagy Márkot? Válasz: Mert ő Nagy Márk. :D De most komolyan. Nem lehet rá okot találni. Körte is ugyan az maradt, mint az első két részben volt... Szinte senki sem változott. Vagyis igen, de mégsem.

Nálam ez a sorozat eddig kilenc pontot ért el, mert nem nagyon szeretem a függővégeket, Lauráé mégis jó. Én mondjuk nem tudnék függővéget írni, mert szeretem, ha valami le van zárva, be van fejezve.

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Nagyon tartalmas leirast adtal meg,koszonom. Hogy miert koszonom meg?
    Azert,mert en,eddig csak az elso reszet olvastam,ennek a konyvsorozatnak,es nagyon,tenyleg nagyon sokat jelentenek nekem a blogok,a konyvek,es... Az irok,akik lehetove teszik azt, hogy olvasni,elvezni,igazan zeretni tudjunk egy kicsi,lapokkal tele,teleirt konyvet... :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt most hirtelen nem tudom, hogy jóból, vagy rosszból írtad.
    Ha jóból, akkor köszönöm, ha rosszból, akkor pedig csak annyi, hogy (szerintem) nem volt benne spoiler.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dicseretnek szantam,de igy is jo,legalabbis az en szemszogombol,bar nem tudom, hogy neked ez,hogy jott le neked...
      Es tenyleg,meg jo,hogy ismerlek :D :* koszi a tanacsokat :)

      Törlés
    2. Szóismétléééés... :D Amúgy köszi. <3

      Törlés
    3. Jolvan na! Imadlak ugyis ♥<3

      Törlés