Komal Kant: Mire jó a rosszfiú?

by - 8/13/2016

 Na, vajon mire is jó a rosszfiú? Az elején, amikor a könyvesboltba megláttam a könyvet még én se
tudtam. Mára viszont már igen. És a válaszom: Sok mindenre. :)
Luca és Ashton története még kiskorukban kezdődött, azonban egy fájdalmas eseménynél megszakadt a kapcsolatuk és mind a ketten megváltoztak. Ashtonból egy beképzelt pomponlány lett, Lucából pedig egy rocker. Innentől azt gondolná az ember, hogy semmi közös nem lehet bennük azon kívül, hogy egy suliba járnak. Tényleg ezt hiszitek? 
Had mutassam be nektek egy kicsit a szereplőket. 
 
Luca Byron: 
Luca Byront egy idióta rockernek ismerjük meg az első fejezetben, ami Ashton szemszögéből íródik, de aztán szép lassan kezd megváltoztatni. Itt a kérdés: Mi változtatja meg?

Ashton Blake Summers:
Ashton (Ashy) egy beképzelt "liba" lesz a gimiben a pomponlányok között, egészen, addig, amíg ez meg nem változik. Vajon mi történik, amitől Ashton meg tud változni?

Kance:
Liba. Szépen kifejezve. Az elején még Ashton barátnőjének mondja magát, de minden megtesz azért, hogy ártson neki. 

Blaze:
Blaze Ashton kisöccse, akinek van egy francia képzeletbeli barátja Mr. Rochester.

Ms. Summers:
Kedves, aranyos anya, íróként dolgozik és mindent megtesz a gyerekeiért.

Stace:
Végig féltékeny Ashtonra Luca miatt, amikor azonban látja, hogy már tényleg nincs esélye a srácnál visszavonul és békén hagyja. 

Fülszöveg: 
Mi a közös Ashtonban és Lucában? A világon semmi. Igaz, gyerekkorukban elválaszthatatlan barátok voltak, de évek óta szóba sem állnak egymással. Lucából azóta agyontetovált rocker srác lett, aki tesz rá, mit gondolnak róla a menők a suliban, a lányt viszont egyedül a népszerűség érdekli. Amikor Ashton helye meginog a gimis tápláléklánc csúcsán, dühítő módon Lucára szorul, aki persze egyáltalán nincs oda az ötlettől, hogy kisegítse az elkényeztetett pomponlányt − pláne úgy, hogy a pasiját kell alakítania!
De ahogy egyre több időt töltenek együtt, és egyre több régi sérelmet tisztáznak, már nem az a kérdés, hogyan viseljék el egymást, hanem hogyan tartsák távol magukat (na meg a kezüket) a másiktól.
Talán mégis van bennük valami közös…

Nálam a moly.hu-n ez csak három csillagot ért el bizonyos okok miatt, amit nem szeretnék elmondani, mert nem akarok azokra nagy hatással lenni ezzel a véleménnyel, akik még nem olvasták a regényt. De én összességében nagyon jó kis olvasmánynak találtam. 

Hagyj nyomot a leírásban: Köszönöm.

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. egy kicsit jobban kifejthetted volna a saját, személyes véleményed a könyvvel és a szereplőkkel kapcsolatban, de összességében jól megírt ismertető lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem akartam bővebben kifejteni, mert nem szerettem volna spoileresre csinálni, mert ez mégis csak egy ajánló.

      Törlés
  2. Én is olvastam a könyvet és egyszerűen IMÁDTAM ❤😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is, csak a cselekedetei miatt Ashton únszimpi volt az elején. ☺

      Törlés