BORÍTÓLELEPLEZÉS - Okváth Anna: Antihygge, avagy áldatlan állapotok

by - 8/08/2021

 

Fülszöveg:

Vajon a bimbónak nem fáj, amikor kinyílik?

Vajon a pillangónak nem szenvedés kihámozni magát abból a szűk bábból, amiben korábban nyomorgott?

Vajon, ha már nincs mit veszítened, miért félsz attól, hogy tovább lépj?

Kati mesebelinek látszó, boldog élete egy motorbalesetnek köszönhetően darabjaira hullik. A férje kómába kerül, a munkahelyén áskálódnak ellene, és ha ez nem lenne elég, még a lakása is elúszik. Az igazi, áldatlan állapotok között gyerekkori barátja, a vörös hajú, gátlásos, ám csupaszív Iggi segít neki.

Csakhogy Iggivel együtt járnak a gyerekkori emlékek és a felismerés: Katiból mára kiveszett az a vagány, vadóc kislány, aki festőnek készült, és sosem élt volna megalkuvó életet.

Vajon Kati vissza tud térni egykori önmagához? Képes szárnyakat adni művész-énjének? Vajon a szeretet ereje legyőzheti a szerencsétlenségek árját?

Történet egy bátor nőről, aki nem fél szembenézni a felfoghatatlannal, és vállalkozik a legveszedelmesebb utazásra: az öntudatra ébredésre.

Te mit tennél, ha mindaz, amit igazinak és boldognak hittél, semmivé foszlana? Te mit áldoznál fel azért, hogy az álmaidnak élhess? Mernél továbblépni?

És akkor lássuk a borítót:

Rendelési link

Kívánságlista link

A szerzőről:

Okváth Anna 1985-ben született Siófokon. Kulturális antropológia-skandinavisztika szakpáron végezett az ELTE Bölcsészettudományi Karán, Budapesten. Szenvedélyes zenész. A II. Aranymosás pályázat egyik nyertese. Első regénye, a Más állapotok, a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg, az Arany Pöttyös sorozat részeként, második regénye, a Szonáta gordonkára és kávédarálóra pedig a Vörös Pöttyös sorozatot színesíti. 

Facebook link

Weboldal link


You May Also Like

0 megjegyzés