ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ: Krausz Emma könyvbemutatóján jártam.

by - 4/22/2018

 A bemutatón Krausz Emmával és a [bekezdés] pályázat egyik zsűritagjával a szerkesztő beszélgetett. Viszonylag érdekes beszélgetést emíthetünk, tekintve, hogy alig hallottunk valamit, mert az épület túloldalán valamilyen gyerek előadás volt. Ezen kívül pedig tényleg fantasztikus. Emma feolvasott nekünk a könyvből, majd egy részletet az egyik főszereplőről. Volt, akik már olvasták és úgy mentek az előadásra, de a többség a "nem olvastam" táborba tartozott. 
 A beszélgetésen olyan kérdések kerültek szóba, mint például, amit az interjúban is olvashattatok, csak másképp megfogalmazva, mégpedig, hogy miért az LMBTQ téma. Igaza volt abban Emmának, hogy ő nem szereti ezek alá a cimkék alá sorolni a regényét, mert akkor egy cimke alapján ítélik meg. Viszont, ahogy én értelmeztem (ez már az előadásnak azon felében volt, amikor alig hallottunk valamit) nem is tagadja, hogy ő nem oda sorolná be. 
 A beszélgetés ugye maga egy órás volt, utána pedig Emma a Twister Media standjánál dedikálta a hozott, vagy épp várárolt könyveket. Nekem pedig fájt a szívem, mert most nem tarthattam a kezemben a könyvet. Majd... Még az évben a polcomon tudhatom, remélem. Viszont legalább a beszélgetésen ott voltam, amit nagyon élveztem. Az író szimpatikus volt már neten keresztül is, viszont amikor találkoztam vele - bár nem beszéltünk - már a megjelenése alapján sem tudtam volna róla rosszat mondani. Igaz, hogy a hátsó sorokban ültem és sajnos fotózni nem nagyon tudtam, csak egy nagyon vállalhatatlan fotót, amit meg is merészeltem mutatni nektek a bejegyzés elején. Nem mertem felállni, holott
körülöttem sokan fotóztak.
 Amikor aztán vége volt a beszélgetésnek visszamentem a másik épületbe a barátaimhoz, ahol ismét nagyon jól szórakoztam. Tehát az idei könyvfesztivál megint kitett magáért.

Emmával az interjúmat ITT olvashatod. 

You May Also Like

0 megjegyzés