Újév? 2018? | Fogadj meg olyat, amit nem biztos, hogy betartasz

by - 1/01/2018

 Mindenki minden évben megfogad ezt-azt, hogy az újévbe majd betartja. Ezek közé tartoznak az "idén lefogyok", "idén többet edzek", satöbbi fogadalmak. 
 Ismerős? Ti miket szoktatok megfogadni az újévre? Egyáltalán szoktatok? Én bevallom az őszintét tavaly és idén éjfélkor tettem meg először és másodszor. A tavalyi felé már tettem egy pár lépést, az idei felé pedig előbb megvárom a tavaszt, mert hidegben mincs nagyon kedvem nagykabátban görkorizni. 
 Amikor az ember ezeket megfogadja, akkor azt gondolja, hogy lesz ereje betartani. Na, hát én csak reménykedem benne, ám nem biztos, hogy sikerül. Azoknak, akik azt fogadták meg, hogy "idén lefogyok" meg "idén jobb ember leszek", esetleg "idén többet sportolok", nekik sok sikert és kitartást. Ahogy néztem az elmúlt években, ezeket nem sokan tartották be.

 A nagy újévet váró buliban általában az emberek nem túl józan állapotban szokták megfogadni ezeket a dolgokat, de ez még nem jelenti azt, hogy elfelejtik őket, csak tesznem az egészre. Ez az, aminek én semmi értelmét nem látom. Elmegyünk egy buliba, berúgunk és az újévet ütő óra megkondulása után hótrészegen megfogadunk valamit. Jó, mindjuk nem mindenki tartozik ebbe a kategóriába, köztük én sem, mert csak egy kis pezsgőt ittam a buli

Te betartod az újévi 
fogadalmad?

You May Also Like

0 megjegyzés