Viszlát 2017 | Üdv 2018, avagy jöjjön az évértékelő

by - 12/31/2017

 Valamennyire mondhatom, hogy idén is tartalmas évet zártam itt a blogon. 27 értékelés és az idei évben, pont ma lépte át a blog a 66.000 megtekintést, amit borzasztóan köszönök. Remélem ez továbbra is így fog.
 Egyszer sem gondoltam volna, hogy meglesz ez a szám. Ha a most olvasott három könyvet, plusz azt az egy előolvasásra kapott kéziratot nem számolom, amit most olvasok, akkor is gyönyörűen zártam az évet. 

 Legalábbis közel 8.000 oldallal szerintem merhetem ezt mondani. Idén is nem egy számtalan könyves esemény - könyvmegjelenések, könyvfesztivál, könyvhét stb. - volt, ami színessé tette a hétköznapjaimat, valamint közönségtalálkozókkal és dedikálásokkal is gazdagodott az élménytáram. 
 Egy dedikálást kivéve, de azzal úgy vagyok, hogy jövőre megpróbálom mégegyszer. Nagyon remélem, hogy sikerül. 
 Plusz mostmár zömében ti is végig tudjátok követni, hogy miket olvasok, ámde ne legyünk ennyire elbízva, mert ki tudja, mi fog becsúszni az olvasásaim közé, ami nincs a listába. 
 A könyves találkozókon találkozhattam nem egy blogger ismerősömmel, például Zsófival, a Molyrágta sorok bloggerinájával, Hikarival, az írásaim tárháza főszerkesztőjével, Annával, a Lap lap után bloggerével, Ashley-vel, az Ashley értékel blog írójával és termēszetesen Barbimat sem hagyhatom ki a sorból, aki az egyik kedvenc blogomat, a Kitablar névre hallgató blogot vezeti. Örültem, hogy találkozhattam veletek, na meg persze pár szerző ismerősömbe is sikerült "belefutnom", aminek nagyon örültem. 

 Remélem jövőre is legalább ilyen jó, és tartmas, ha nem jobb és tartalamassbb lesz az évem. Természetesen nektek is ezt kívánom csajok, na meg persze a blogom olvasóinak is sikerekben gazdag boldog új évet kívánok. 

You May Also Like

1 megjegyzés