5+1 legjobb olvasmányom 2017-ből

by - 1/02/2018

 Ugye milyen hamar elment 2017? Nem? Mindez alatt pedig mennyi könyv került megjelenésre és egyes könyvmolyok polcaira, onnan pedig olvasásra. Kíváncsi vagyok: Nektek hány könyvet sikerült elolvasnotok 2017-ben? Nekem huszonhárom könyvet, plusz még van három, ami az óévből átjött velem az újévbe. Azokat pedig tudjátok is, hogy micsodák. Na, de akkor mutatom is, amiről a címben is beszéltem: Mely öt (plusz egy) könyv volt a kedvencem tavaly?

1. Baráth Viktória: Első tánc

Nekem ez a könyv hatalmas kedvencem lett, ugyanakkor nagyok is voltak az elvárásaim, mivel ez az írónőnek az első regénye volt. Hát, mit ne mondjak, nem csalódtam, mint ahogy ezt az értékelésemben is leírtam. Az értékelésemért kattints ide.


2.  Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan

A másik hatalmas nagy kedvencem, még annak ellenére is, hogy "pont jókor" olvastam. Azért tettem idézőjelbe, mert valakinek a halála kellett ahhoz, hogy én bele tudjam magam temetni ebbe a könyvbe. Bár nem biztos, hogy az kellett hozzá. Ezt majd idén meglátjuk, ha újraolvasom. Az értékelésemet itt találod a könyvről. 


3. Baráth Viktória: A Főnök

Azért választottam ezt a könyvet harmadiknak, mert annak ellenérte, hogy az első regényét nagyon szerettem. Ez egy teljesen más téma, épp ezért ennél is úgy voltam, mint az első regényénél. Ha így a kettőt összevetem, nálam ez a vonal jobban bejött. (SPOILER: R.I.P. Ryan :'()


4. M.G. Brown: Kavargó rózsaszirmok

 Itt nagyon furcsa volt az, hogy hogyan is akadtam rá a regényre, ugyanis nem molyon, de még csak nem is Facebookon, hanem instagrammon kezdtem el beszélgetni a szerzővel, ahol szóba került a könyve, mert láttam egy képet, ahol még írja, erre mondta, hogy ha érdekel a könyv, akkor szívesen küld belőle egy példányt. A fülszöveg után őszintén szólva persze, hogy szerettem volna elolvasni. No, lám, mi lett a vége. Tessék, Hajni, ezt tényleg megérdemelted. :* Remélem idén a második része is benne lesz a listában. :) Az értékelésemet itt találod róla.  


5. Sam Wilberry: Cage

Drága, ezt képtelen voltam kihagyni. Köszönöm szépen, hogy megkerestél vele. Nem csalódtam benned. Az elsőkönyveseket különösen szigorúan veszem értékelés terén, de képtelenség volt erről rosszat írni. Kívánom, hogy a második rész is ilyen jó legyen. Na, meg, hogy hozzuk végre össze az interjút. 
 Most komolyan, tényleg fantasztikus volt a könyv. Csak ajánlani tudom. De csak akkor, ha szereted ezt a témát. Az értékelést itt olvashatod. 


+1. Simone Elkeles: Perfect Chemistry - Tökéletes kémia

Ez volt az a könyv, amire úgy találtam rá, hogy kiírtam egy Facebook csoportba, hogy írjanak nekem olyan könyveket, amikben szerepet kap a spanyol nyelv. Így találtam rá erre a csodára. Komolyan csak imádni tudom. Komolyan, ez nálam a luxennel egy helyen van. Mind a kettőt egyformán imádom. Akarom mondani, Te amo Perfect Chemistry. Az értékelésemet itt olvashatod róla. 


You May Also Like

0 megjegyzés