Sam Wilberry első könyvének bemutaóján jártam

by - 8/31/2017

 Először is hatalmasabbnál hatalmasabb köszönetet szeretnék mondani az írónak, amiért a megjelenés előtt két nappal rám írt, hogy nem lenne-e kedven elolvasni a regényéből az első két fejezetet (mert sajnos a kiadó csak annyit engedett). Én persze azonnal mondtam, hogy benne vagyok és megkérdeztem, milyen témájú. LMBT. Na, hát engem már itt megvett kilóra, ugyanis Rácz-Stefán Tibi Fogadj el című regénye óta imádom az LMBT regényeket. 
 Persze mondanom sem kell, hogy miután elolvastam azt a két fejezetet azonnal írtam a drága szerzőnknek, hogy hol a folytatás. Amit akkor sajnos nem tudott küldeni a kiadó miatt, de utána nem sokkal, pontosan augusztus 26-án azonnal megvettem a könyvet a bemutatón. 
 A bemutató napján nekem a rossz kedvem bár már picit csillapodott, de még mindig nem voltam az a
teljesen happy stílus a dedikálás óta, ami 24.-én volt. Viszont amikor odaértem, akkor kicsit megszeppenve éreztem magam a húsz-negyven évesek között a magam kis tizenhét évével, de ez a feszültségem hamar oldódott, hiszen nagyon jól szórakoztunk. Bár nem vagyok olyan "hű, de aktív" tagja a csoportjának, mégis sok mindenkit megismertem a név alapján és jó volt személyesen is találkozni.
 Aztán pedig ott volt Sam is, akit szintén megismerhettünk és baromi jól elvoltunk vele és a párjával, ugyanis ő nem egyedül érkezett. Sok mindenről szó esett, köztük olyan témákról is, mint Larry, Becca Prior, meg hasonlók. Plusz végre azt is megtudhattam, hogy kicsoda is valójában Szörpi és honnan kapta a becenevét, amin az egész társaság jót mulatott. 
 Plusz még azt is megemlíteném, hogy Sam egész jól fogadta a "minden szerzővel csinálok egy közös képet, akinek a könyvét olvastam és dedikáltattam, hogy utána beleragasszam a könyvbe" mániámat és csinált velem egy közös képet is. Plusz nem az a típus volt, aki a végén csak odaintett az olvasóinak, hogy "na csá, majd még beszélgetünk", hanem minden olvasójától elköszönt, megölelt minket. 
 Remélem, hogy a későbbiekben lesz még ilyen alkalom (még egy pár jöhet, szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki élvezte), ha mást nem, akkor a következő könyvénél, amit már nagyon várok. Úgy, hogy az elsőnek még csak a felénél tartok.😀
 Egyet már most ki merek jelenteni. Ezzel a könyvvel új kedvenc szerzőt avattam. 🙂

You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Jól sikerült a bemutatóról szóló írásod, tetszett. Valóban egy új írót avathattunk Sam személyében, immáron első nyomtatott könyvesként, mert az írásait eddig is ismertük, szerettük. Szép jövő vár rá ezen a cseppet sem könnyű úton. Drukkolok neki,hogy minden a vágyai, tervei szerint alakuljon! Sokat találkoztam már én is a neveddel, örülök, hogy személyesen is találkozhattunk, és a többi ismeretlen ismerőssel is. Bízom benne, hogy ismétlődni fognak ezek a találkozások, Sam újabb és újabb könyveinek bemutatóján.
    A jókedv, és derűltség okozója: Szörpi

    VálaszTörlés