Sam Wilberry: Cage (ajánló)

by - 8/13/2017

Fülszöveg:

Egy jó kis mozizás nem árt, igaz?!
Car szinte minden pillanatot megragad, hogy a folyamatosan otthonülő,
begyepesedett meleg barátját kirángassa a négy fal fogságából. Louis
Richardson eléggé zárkózott. Amolyan jó fiú. Szereti a jazzt, a forró kakaót,
a Disney meséket… Egyszóval mindent, ami kissé eltér a megszokottól.
Egy bizonyos este azonban mindent felforgat…
A mozivásznon a tökéletes férfi mintaképe jelenik meg előtte.
Mr. Adams tehetsége felülmúlhatatlan. Vajon akkor is érdeklődni
fog Lou, ha megismeri Harry életét? Mi az igazság?
Egy leplezetlenül erotikus regény, amit érdemes elolvasni,
ha egy kis kikapcsolódásra vágysz.
A kötet a szerző első regénye.

 Vélemény:

 Nemrég jelent meg egy fiatal, kezdő szerző könyve, amibe volt lehetőségem beleolvasni, és hát meg kell mondjam, imádtam. Alig várom, hogy a teljes regényt is a kezembe vehessen.
 Maga a történet - már amennyit én olvastam belőle, Louis - ahogy leírja a szerző a könyvben, a barátainak csak Lou - és Car a legjobb barátnője, plusz még Car barátnője elmennék egy mozipremiernek, amiért először Louis nagyon nem lelkesedik. Na. Hát ez a végére már máshogy lesz. Beleszererelmesedik a filmvásznon látott Harry-be.
 Miután vége a mozinak elindulnak hazafelé, közben pedig beszélgetnek és Harry véletlen nekimegy a kocsinak. Na, de kié is az a kocsi? Hát na mármost, hogy az áhított pasié. Louis ott hagyja a számát a kocsin, aminek következtében nem sokára egy idegen szám keresi. Elmegy a címre, ahová a titokzatos titkárnő hívta. Na, és hogy mi az a helyszín? Egy szórakozóhely. Azt hogy kinek a tulajdonában van, gondolom már kitaláltátok.
 Amikor beér a bárba megismerkedik a pultossal, aki elárulja neki, hogy azóta ezzel szivatják a srácot, majd beviszik oda, ahol a kocsi - akkor még - titokzatos tulajdonosa rejtőzik.
 Én nagyjából ennyit - egy picit mondjuk többet, de nem szeretnék mindent elmesélni nektek ebből a... Két fejezetből. Sajnálom, hogy a szerzőnek nem engedélyezett többet a kiadó, pedig szívesen végigolvastam volna, na, de mindegy. Majd a könyvet beszerzem - remélem nemsokára sikerül -, amire természetesen titeket is bátorítják, mert ugyan - a borító ellenére sem - egy Kmk-s regény, de szerintem fantasztikus, amit ez a fiú alkotni tudott.

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia!
    Örülök, hogy rátaláltam a blogodra.
    Be is követtelek, mert nagyon tetszenek az írásaid, nagyon jól írsz.:)
    Várom, hogy a további cikked is olvassam! puszi

    VálaszTörlés
  2. szia. azt nem tudod véletlenül hogy ez a könyv mikor és melyik kiadónál fog megjelenni? köszönöm ha válaszolsz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Már megjelent, pár napja, viszont a könyvbemutató most lesz augusztus 26.-án a Károly krt.-on, de itt pontos infókat találsz: https://www.facebook.com/events/255269014979838/?acontext=%7B%22ref%22%3A%224%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22370%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

      Törlés