BORÍTÓLELEPLEZÉS: Lois Duncan - Locked in Time - Időbe zárva

by - 10/18/2019


Fülszöveg: 

A fiatalság titkáért meg kell halni. 

Nore Roberts nem vágyott új életre, de miután az édesanyja meghalt, az apja pedig újranősült, Árnyasligetben kell új otthonra lennie egy régi, polgárháború korabeli kúriában, ahol az új családja él. Amikor találkozik a mostohaanyjával, Lisette-tel, rögtön szembetűnik neki a nő fiatalsága és szépsége. Bár a mostohatestvérei barátságosak, később egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy titkolnak előle valamit. Nore kutatni kezd a múltjukban, És miután kiderül néhány döbbenetes furcsaság, rájön, hogy a megérzése nagyon is megalapozott. Vajon sikerül-e felfednie a mostohaanyja sötét titkát, mielőtt ő maga is a gonosz varázslat áldozatává válik?

KMK márkabolt
Moly

Na, de lássuk a borítót:

Az szerzőről:

Lois Duncan több mint ötven könyvet írt a gyerekeknek szóló képeskönyvektől, verseken át, a felnőtteknek szóló dokumentumregényig. Ám elsősorban a fiataloknak szóló thrillereiről híres, amelyeknek köszönhetően tizenht államban és három országban nyerte el a Fiatal Olvasók Díját. 1992-ben "az ifjúsági irodalom terén végzett kimagasló munájáért a Scool Libray Journal és az Amerikai Könyvtárszövetség Fiatalok Könyvtárszolgálatának Margaret A. Edwards-díjával jutalmazták. 
Lois Philadelphiában született, Pennysylvania államban, majd a Florida állambeli Sarasotában nevelkedett. Kora gyerekkorától írónak készült. Tíz éves volt, amikor elküldte egy írását egy újságnak, tizenhárom, amikor nyomtatásban is viszontláthatta a saját sorait. Gimnazistaként már rendszeresen publikált, szövegei fiataloknak szóló magazinokban jelentek meg, elsősorban a Seventeenben. 
 Felnőttként Új-Mexikóba, Albuquereque-be költözött, és újságírást tanított az Új-Mexikói Egyetemen. 
 Ezzel párhuzamosan több magazinnak is dolgozott. Több mint háromszáz cikke és története jelent meg, emellett éveken át volt társszerkesztője a Woman's Day című magazinnak. 
 Hat regényéből - SUMMER OF FEAR, KILLING MR. GRIFFIN, GALLOWS HILL, RANSOM, DON'T LOOK BEHIND YOU, STRANGER WITH MY FACE - tévéfilm készült. A TUDOM, MIT TETTÉL VELEM TAVALY NYÁRON és a KUTYASZÁLLÓ kasszasiker lett a mozikban. Az írónő 2016-ban 82 éves korában halt meg. 

You May Also Like

0 megjegyzés