BORÍTÓLELEPLEZÉS: Colleen Hoover - November 9

by - 10/18/2019


Fülszöveg:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki találkozott egy lánnyal.
A Lánnyal. 
Fallon megismerkedett Bennel, az ígéretes regényíróval - egy nappal azelőtt, hogy az ország másik felére költözik. A szerencsétlen időzített vonzalmuk A lány eseménydús életével együtt megadja azt az ihletet, amire Ben mindig is vágyott a regényhez. Telik-múlik az idő, párhuzamosan futó életükben jönnek- mennek a kapcsolatok és a csalódások, de továbbra is találkoznak évente egyszer, mindig ugyanazon a napon. Egészen addig, ameddig Fallon el nem bizonytalanodik, hogy Ben vajon igazat mond-e neki, vagy csak tökéletes valóságot kreál a regényhez az ütős konfliktus kedvéért.
Lehet-e egyáltalán szerelmi történetnek nevezni Ben kapcsolatát Fallonnal - és egyúttal a regényét is -, ha szívfájdalommal végződik?
Újdonság magyarul New York Times siker listájának elérhető Colleen Hoovertől. 
Hagyd, hogy elvarázsoljon!


No és akkor lássuk a borítót


Az írónőről:


Colleen Hoover A New York Times sikerszerzője Texasban él férjével és három gyermekükkel. Tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek szóló regényeivel egycsapásra belopta magát az olvasók szívébe. Magyarul is megjelent kötetei: - Vallomás, Velünk véget ér, Egy nap talán-, a Reménytelen- és a Szívcsapás-sorozatok, valamint a Tarryn Fisherrel közösen írt Soha, de soha-sorozat. Az írónő megtalálható Facebookon Instagram-on és twitteren (@colleenhoover) valamint saját weboldala is van.

You May Also Like

0 megjegyzés