BORÍTÓLELEPLEZÉS: Kirsty Moseley - Nincs vesztenivalóm (Szívek testőre 1.)

by - 10/30/2019


Fülszöveg:

Dermedt szívű, megtört lelkű lány voltam. Aztán jött ő…

Három évvel azután, hogy Annának a tizenhatodik születésnapján végig kellett néznie, ahogy megölik a barátját, őt pedig a szadista gyilkos elrabolja, már korántsem az a boldog és szerencsés lány, aki valaha volt, és akit mindenki kedvelt. Megtört, érzéketlen emberré vált, akit éjszakánként rémálmok gyötörnek.

Carter jelenleg börtönben ül Jack meggyilkolásáért . Anna tanúvallomása juttatta rács mögé. Ám az ügyet újratárgyalják, mivel kiderült, hogy néhány kulcsbizonyítékot meghamisítottak.

Az elnöki székért induló Spencer szenátor a lánya védelmére felbéreli Ashton Taylort. Ashton frissen végzett SWAT-ügynök. Az ő feladata, hogy az újratárgyalás lezárásáig óvja és védje a lányt.

Anna három éve minden erejével azért küzd, hogy kiöljön magából mindenféle érzést és fájdalmat. Vajon Ashtonnak sikerül kimozdítania őt a gyászból? Vajon képes lesz neki segíteni abban, hogy ismét észrevegye az élet örömeit, és elhiggye, hogy nem minden ember akarja őt bántani?

Mindeközben végig ott lebeg a fejük felett a tudat, hogy az ügy még mindig nem zárult le. Mert Carter Thomas nem ismer akadályt, ha arról van szó, hogy ismét megkaparintsa az ő „Hercegnőjét”.

Érzelmekkel, szenvedéllyel, boldogsággal és szomorúsággal teli lebilincselő olvasmány.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

No akkor lássuk a borítót:

Rendeld elő
Tedd kívánságlistára

A szerzőről:

Kirsty Moseley mindig is érdeklődést mutatott az írás iránt, de fia születése után ragadott tollat, hogy papírra vesse
gondolatait. Egy amatőr írásokat bemutató oldalon közzétett történetének sikerén felbuzdulva úgy döntött, belefog a regényírásba. Első műve, az Álmaim őrzője 2012-ben jelent meg. Az írónő sikere azóta töretlenül ível felfelé. Saját elmondása szerint ő egy igazi álmodozó, akinek ábrándjai a regényeiben kelnek életre.

☆☆☆

Exkluzív idézetek:

„Március 12. A nap, amikor szertefoszlott minden álmom, s létemet a fájdalom, a gyász és a rettegés örvénye húzta a mélybe. A tizenhatodik születésnapom örök nyomot hagyott bennem; olyan események kezdetét jelentette, melyek újra és újra kísértettek rémálmaimban.”


„Könnyek gyűltek a szemembe, mert elragadott az érzés, hogy ismét szerelmes vagyok, amitől sebezhetővé váltam. Gyűltek bennem a kérdések, az aggályok, a bizonytalanság és a félelem; mindez most felszínre került, és ettől megrémültem.”


„Ezen teljesen meglepődtem, a testem befeszült. Alig kaptam levegőt. Azt hiszik, hogy Anna szerelmes belém? Annára pillantottam, és láttam, hogy idegesen rágja a körmét. Lehet, hogy szerelmes belém? Bármit megadtam volna érte, csak hogy igaz legyen!"

You May Also Like

0 megjegyzés