Sebők Aida - Pont, mint te!

by - 6/30/2016

 Engem ebben a könyvben az fogott meg leginkább, hogy nem egy egyszerű sulis lányról szól, hanem a
szerző még hozzátett egy olyan dolgot is, amit ő is szívesen csinál. Mindehhez hozzátenném, hogy tizenkét
Sebők Aida és Marosi Katalin
évesen írta ezt a regényt.
 Hogy mit tett hozzá a könyvhöz, ami adott neki egy pluszt és ettől más lett a könyv? A balettot. Ez a könyv arról szól, hogy van egy lány, aki egy faluban lakik a szüleivel (többségben az anyjával, mert az apja sokat dolgozik, ezért nagyon ritkán találkoznak) és az állataival, de felkerül a balettintézetbe, ahova először fél elmenni, de aztán megbarátkozik a hellyel. A könyv tulajdonképpen az ottani helyzeteket mutatja be. 
 Amikor felkerül a balettintézetbe szerez néhány barátot is, de amikor a könyv vége
felé odakerül egy számára nem kívánatos személy elhagyja a balettintézetet és kiadatja a könyvét, ami nagy siker lesz, de végül visszahívják a barátai és a tanárai az intézménybe.
  Az írónő ezt a könyvet a tavalyi Süss fel nap! elnevezésű programjának nyereményéből adta ki és valósította meg az álmát.
Sebők Aida és a Pont, mint te!  könyv.
A KÖNYV FÜLSZÖVEGE:
"… Megérez, megír. Sebők Aida lelke olyan, mint a napfény. Szétszórja sugarát. Regénye szórakoztat, gondolkodtat, felemel. Letenni nem lehet. Hogy is lehetne, ha minden karakterében, minden egyes betűjében mi magunk táncolunk. Aida lát, Aida suttog, Aida lelkeket melenget. És mi sodródunk vele, észrevétlenül.
Mert legvégül már úgyis csak a Lélek marad…" 
- Pachmann Péter -

 Az írónő ezt a könyvet a tavalyi Süss fel nap! elnevezésű programjának nyereményéből adta ki és valósította meg az álmát. 

 Nekem ez a könyv nagyon elnyerte a tetszésem, különösen, hogy egy tizenkét éves lány írta, ezért én erre a könyvre ötből öt csillagot adnék, mert tényleg nagyon tetszett és sajnáltam, hogy az írónő úgy döntött, hogy nem akarja folytatni és nem akar neki második részt adni. Helyette hamarosan jön az új könyve, ami a Cipra címet kapta. Vajon miről fog szólni? 

You May Also Like

0 megjegyzés