BORÍTÓLELEPLEZÉS: Lois Duncan - Tudom, mit tettél tavaly nyáron + Sötét folyosók borítóleleplezés

by - 9/24/2017



Fülszöveg:

Baleset volt – ám örökre megváltoztatta az életüket. Tavaly nyáron négy halálra rémült barát kétségbeesett esküt tett, hogy eltemetik szörnyű titkukat. Vannak azonban titkok, amiket nem lehet eltemetni, és valaki megtudta, mi történt aznap. Valaki, aki bosszút akar.
Idén nyáron eljön a rettegés ideje...

És akkor lássuk a borítót:
Rendeld elő ITT
Tedd kívánság és/vagy várólistára ITT 

A szerző életrajza:

Lois Duncan több mint ötven könyvet írt, amelyek között gyerekeknek szóló képeskönyvtől versesköteten és YA regényeken át felnőtteknek szóló, valós eseményeken alapuló történetek is vannak. Fiataloknak szóló thrillerei által vált igazán ismertté; melyek számtalan olvasói díjat arattak le.
Lois a Pennsylvania állambeli Philadelphiában született, és a Florida állambeli Sarasotában nőtt fel.
Már kora gyerekkorában tudta, hogy író akar lenni. Tíz éves volt, amikor elküldte az első írását egy újságnak, tizenhárom, amikor először nyomtatásba került egy története. Középiskolai évei alatt rendszeresen jelentek meg írásai a fiatalok magazinjaiban, leggyakrabban a Seventeenben.
Felnőttként az Új-Mexikó állambeli Albuquerque-be költözött, ahol az állami egyetem újságírás szakának oktatója lett – emellett több magazinban továbbra is megjelentek írásai. Hat regényéből (Summer of Fear; Killing Mr. Griffin; Gallows Hilll; Ransom; Don't look behind you; Stranger with My Face) televíziós változat készült. A Tudom, mi tettél tavaly nyáron és a Kutyaszálló pedig a mozikban aratott sikert.
Habár a fiatalok többnyire a thrillerei miatt ismerik, a felnőttek inkább a Who Killed My Daughter? című könyv szerzőjeként, amely Kaitlyn Arquette, Lois legfiatalabb lánya meggyilkolásának történetét dolgozza fel. Kait szívfacsaró története a televízióba is eljutott, az Unsolved Mysteries, a Good Morning America, a Larry King Live, a Sally Jessy Raphael és az Inside Edition műsorokba. A család máig folytatja a nyomozást a lezáratlan ügyben, amelynek teljes dokumentációja megtalálható a kaitarquette.arquettes.com webcímen.
Lois és a férje, Don Arquette jelenleg a Florida állambeli Sarasotában élnek öt gyermekükkel. Lois weboldala a loisduncan.arquettes.com címen található meg.

Sötét folyosók fülszöveg

Valami van ezzel a hellyel… valami…
Kit nem találta a megfelelő szót, ezért inkább elhallgatott. Az épület közeledett, közeledett, végül csaknem rájuk borult. És akkor eszébe jutott a szó, amit keresett.
Gonosz.
Amikor Kit Gordy meglátja Blackwood Hall magas kapuját, csak az jár a fejében: ez a hely gonosz. A fenyegető épület borzongató félelemmel tölti el. Ahogy azonban kialakul Kit napirendje, igyekszik figyelmen kívül hagyni a pletykákat, miszerint a drága és elit bentlakásos iskolát szellemek járják.
Ám az osztálytársai különös, idegen tehetségek tanújelét adják. Furcsa álmok kísértik, hangokat hall, a családjának és barátainak írott levelei elvesznek – és mindenre árnyat borít az őket körbeölelő varázs.

Tedd kívánság és/vagy várólistára ITT
Rendeld meg a könyvet ITT

You May Also Like

0 megjegyzés