BORÍTÓLELEPLEZÉS: Fekete Judit: Az őrület határán

by - 9/07/2017Fülszöveg:

Mit tehetsz, ha minden veszni látszik?

Lili egy menő multinál dolgozik, és talpraesett marketingesként megszokta, hogy minden problémát gyorsan megold. Csakhogy egy nap behívják a tárgyalóba, és bizony, AZT a hírt közlik vele. 
Munkanélküli lett. 
Nincs mese, ideje új állás után nézni. 
Fergeteges rodeó indul a magyar valóságban. 

Elgondolkodik, legyen-e belőle Aloe vera MLM ügynök, vagy elfuserált cukrász. Sofőr. Virágárus. Hallgasson-e a volt kollégájára, aki felhívja a Nagy ötlettel?

Várjon az igazira vagy vállaljon átmeneti munkát? Adja fel az álmait? És az elveit?
Miközben naplót ír, vagy éppen lelkesen blogol, mellesleg várja a nagy Őt is, de főleg kicsiket talál. 
Ám az élet gyakran meglepőbb, mint gondolnánk... 

A hol szomorkás, hol kacagtató történet üde színfoltja a hazai könyvkínálatnak, és lelket feltöltő olvasmány mindazoknak, akik épp hasonló cipőben járnak. 

Kövesd Lili történetét és találd meg önmagad. 

És akkor lássuk a borítót:Az íróról:

Fekete Judit 1979-ben született Budapesten. Marketinges, szövegíró, betűgyáros. A szabadidejében blogol, könyvkritikákat ír, melyek korábban a hír24 hírportál kultúra rovatában, majd az Olvassbele.com oldalon és a Könyvjelző magazinban jelentek meg. Gyerekkora óta szeret írni, de huszonévesen fedezte fel a különböző internetes íróköröket, ekkor kezdett el tudatosabban foglalkozni az írással. Első regénye az Őrület határán - Kálmán Lili munkanélküli naplója, ami egy munkanélküliséggel foglalkozó humoros, felnőtteknek szóló regény, melyet a Könyvmolyképző Kiadó ad ki 2017 őszén. 

A szerző netes elérhetőségei:


You May Also Like

0 megjegyzés