Sarah Andersen: Felnőni kiábrándító

by - 5/02/2017

Először is szeretném megköszönni a Fumax Kiadónak a recenziós példányt.

Másodszor pedig:

 Hát erről a könyvről nem sokat lehet írni, mert ami ebben a könyvben van, az maga az írásban kifejezhetetlen humor. :D
 Ennek a képregénynek két-három oldalát már láttam, amikor facebookon felbukkant egy-két könyves csoportokban, de még így is nagyon jókat tudtam rajta nevetni.
 Emlékszem, hogy a könyvfesztiválon a barátnőm letelepedett a Fumax standjához és egy ültő helyében kiolvasta. Akkor még nem nagyon tudtam, min nevet, mert csak egy-két oldalt mutatott vagy olvasott fel. Most már tudom, min nevetett ennyire és teljes mértékben megértem.
 Maga a történet tényleg a kamaszkor problémáit írja le, amin én magam is átmegyek és így meg is értem, amiről szól a regény és pont ezért nagyon jókat tudok röhögni.
 Ha még nem olvastátok, ajánlom. Mindenképp olvassátok el, mert ha tizennégy év körül vagy nagyon jól át tudod érezni a regényt.
 Mázli, hogy van második része. :D Ez a könyv tényleg az a fajta, ami a rossz napokban is mosolyt tud csalni egy tini arcára.

Tömören: Olvasd el, mert baromi jó. És vicces. És... Csak olvasd el és megtudod. 

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Nagyon kell*-* Amúgy már azt hittem, hogy az interjút rakod ki, mikor a csopiban láttam, hogy bejegyzést posztoltál ki.:D Kellemesen csalódtam :D <3

    VálaszTörlés
  2. Majd azt is. Ha odajutok a géphez. De szerintem még ma lesz. :) Ami a könyvet illeti: Szerezd be, minél hamarabb. Én pedig mihamarabb beszerzem a 2. részét.

    VálaszTörlés