Julia Lewis Thomson: Többek által

by - 11/14/2016

Fülszöveg:

Te ​megérdemelnéd a második esélyt?

Anna mély érzésű lány, aki szeretetre vágyik. Igazán megérdemelné, hogy boldog legyen. A Defektesek dobosa, András megadja neki mindazt, amire szüksége van: szerelmet, nyugalmat és boldogságot. De vajon mindez az övé lehet anélkül, hogy megjárná a poklot? Annának nem adatik meg a könnyebbik út 
Az élet tragédiák sorozata. Anna, amikor már mindent elveszített, ráébred, hogy választania kell: hagyja, hogy végleg maga alá temesse az önsajnálat, vagy belekapaszkodik egy halvány napsugárba, és elhiszi, hogy az rá ragyog. 

Vajon Anna képes szembe nézni saját félelmeivel, és megleli azt, amiért érdemes küzdenie? Lesz-e elég bátorsága újra szeretni és az új szerelemért áldozatokat hozni? Tud-e küzdeni egy olyan férfi szerelméért, akivel a kapcsolatát mindenki helyteleníti? Vagy engedi, hogy mások irányítsák, azt remélve, hogy így nem érheti több fájdalom?

HATALMAS KÖSZÖNET AZ ÁLOMGYÁR KIADÓNAK ÉS JULIA LEWIS THOMSON ÍRÓNŐNEK.

Vélemény:

 Minden volt ebbe a könyvbe, ami kellett. szerelem, bánat, boldogság, vicc, barátok. Tünde egy olyan könyvet írt elsőnek, amit mindenkinek el kellene olvasnia. Szívem szerint kötelezővé tenném az iskolákban. :)
 A történet hullámként suhant át rajtam. Félbe is kellett hagynom, mert érzelmileg a földre vitt a harmadik rész után. A szereplőket imádtam, a cselekmények fantasztikusak voltak és egyáltalán nem az volt a vége, amire számítottam.
 A történtről kicsit röviden csak annyit mesélnék nektek, hogy van egy lány, aki egy baleset miatt a fél oldalára lebénult, de valamennyire helyrehozták, de még így is sok nehézséggel kell szembenéznie.
 De itt nincs ám végé Anna ugye az a fajta lány, aki nem fogadja el azt az érzést, hogy szerelem, egészen addig, amíg bele nem megy, a kapcsolatba egy fiúval, aminek végül nem lesz túl jó vége. Aztán... Itt sok minden van. Túl sok minden és nagyon kevés oldalban. De hála a jó égnek lesz folytatása. Juppi!

Kedvenc idézet: 

"– Ha mindenki megbocsájtott neki, lesmárolhatom?"
Megjegyzésem az idézethez: Szeretlek Maxim. 😀

Kedvenc karakter: 

Maxim 💝 Ki más? És az, hogy miért ő... Erre csak annyit tudok mondani, hogy olvassátok el és majd meglátjátok, mert nagyon nehéz elmagyarázni, hogy én miért szeretem. Lehet, hogy te pont más miatt fogod szeretni. Röviden, tömören: hülye és vicces.

Kedvenc jelenet: 

Nem tudnék kiemelni egy jelenetet, mert az egész könyv egy hatalmas nagy kincs.

Borító: 

Először nem nagyon értettem, mi köze a könyvhöz (bár most se nagyon), de megfogott annyira, hogy elolvassam a fülszöveget és hazahozzam a többi gyermekem közé. És nem bántam meg.

 Ezzel az első regénnyel az írónő olyan élményt adott az olvasóknak, melyet nehezen lehet elfelejteni. Imádtam a regény minden egyes sorát.

You May Also Like

0 megjegyzés