ELŐOLVASÁS: Robin O'Wrightly - Tonio & Leona

by - 2/23/2021

 

Fülszöveg: 

Van ​az úgy, hogy hirtelen megszületik a semmiből egy férfi és egy nő, akik közös nevezőre jutnak, aztán jól egymásba gabalyodnak. Ismerős? Ha Andrea Rigo és Rigó Andrea történetét már olvastuk, akkor jogosan merül fel a kérdés: mi a helyzet a szálaikat beteg módon mozgató másik két szereplővel, Tonio és Leona Mundival? A legtöbb olvasó a szívébe zárta a „két lökött perverzkét”, így lehetetlen, hogy nekik ne legyen egy saját, külön bejáratú sztorijuk ezen az újraindított földkerekségen. Mindenre választ kapni ebben az őrületes erotikus sci-fi paródiában: megkapják-e a Mundik, amire vágynak? Hogyan és miért váltak olyanná, amilyenné? Mi volt előbb, a gép vagy a lázadás? Keresztüljut-e a saját poklán ez a kicsavart Ádám és Éva? Vajon minden szál összefut? Meddig tart egy örök szerelem? És amikor azt hiszi a kedves olvasó, hogy nem lepődhet meg jobban, Robin O'Wrightly, a narrációs szatíra meghonosítója lehajít egy kisebb atombombát… csak hogy végre pontot tegyen ennek a mondatnak a végére.

18+ Kedves kiskorú embertársam! Ha az előzőt olvastad, hát… lelked rajta. Ha ezt is elolvasod, én előre szóltam! Ez durvább, mint az…

 KÖSZÖNÖM A SZERZŐNEK AZ ELŐOLVASÁSI LEHETŐSÉGET

 Véleményem:

  Ezt a könyvet 2021. február 21.-én kezdtem el és 2021. február 23. éjfélig (na jó volt az fél egy) nem voltam hajlandó lefeküdni, pontosabban addig, amíg be nem fejeztem az olvasást. Hihetetlen. Megint fantasztikusat alkotott az írónő. 

Az álomvilágban vagy a valóságban, amelyet addig láttak, minden tökéletesen működött.

 Ma az Andrea és Andrea óta ezt a kötetet vártam, hiszen kíváncsi voltam mindarra, amit ez a történet megmutatott nekem. De hogy mikre is kaptam választ? Például arra, hogy honnan jöttek, hogyan is ismerkedtek meg... Ilyenek. Ezekre mind választ kaptam a történetben, aminek külön örülök. A történetben az írónő a megszokott stílusával mesélte el nekünk a másik két bolond Tonio és Leona történetét egészen majdhogynem a születésüktől kezdve. Aztán egy kis ideig visszacsöppenhettünk az Andrea és Andrea világába, átmentünk egy kicsit Rómeó és Júliába... Minden volt itt csak éppen atomrobbanás nem. Ja, de, várj az is... Vagy legalábbis valami hasonló, mert sci-firől beszélünk. És hogy miért mentünk át Rómeó és Júliába? Mindjárt elmesélem nektek. Kaptak egy küldetést, hogy nekik kell megmenteniük az emberi fajt, így mind a kettőjüket leküldik a Földre, vissza az időben. Csak előtte át kell esniük egy felkészítésen, mely alatt egymásba szeretnek. Csakhogy ez ott tiltott. Ámde jön a megmentő és mindent megváltoztat, így boldogan élhetnek. (Pedig Leona már majdnem kinyírta magát, tiszta Rómeó és Júlia) 

„Hát ezek nagyon elmentek.”
„Neked is. Otthonról.”

 A történet elején nem véletlenül van a 18+-os erotikus jelenetekre figyelmeztető kis jelecske ugyanis elég szép kis erotikus jeleneteket tartalmaz. Például akkor, mikor Tonio és Leona elkeveredik egy szvingerklubba másik két társukkal együtt. Jaj anyám, mi volt ott... Még nekem is kiégett a retinám, pedig imádom az erotikus regényeket. Tele volt olyan részekkel, melyeket kimondhatatlanul imádtam és habár nehezen tudnék választani, ha meg kéne tennem, akkor annak a jelenetnek úgy adnék címet, hogy "A nem várt meglepetés". Hiszen Tonio és Leona végig úgy tudja, hogy mind a ketten meddők. Vagy mégsem? Csupa izgalmasabbnál izgalmasabb és viccesebbnél viccesebb jeleneteket tartalmaz ez a könyv, bár most a rajzokat nagyon, de nagyon hiányoltam belőle, de így is ki voltam vele békülve. Kárpótolt a fejemben leforgott kis film. Főleg mikor a könyvtárban voltak és mindenre fény derült a múltjukkal kapcsolatban.

You May Also Like

0 megjegyzés