BORÍTÓLELEPLEZÉS: Sarah Dessen: Figyelj rám!

by - 9/17/2020

Fülszöveg: 

Ahhoz, hogy megleld az igazságot, készen kell állnod rá, hogy meghalld.

Tavaly még Annabel volt „a lány, akinek megvan mindene” – legalábbis ezt a szerepet játszotta egy népszerű reklámban.

Idén azonban ő lett a lány, akinek nem maradt semmije: nincsenek barátai, mert a suli legálnokabb lánya, Sophie, ellenségnek kiáltotta ki; oda az otthoni béke is, mióta a nővére anorexiával küzd; és az iskolai ebédszüneteket egyedül kell töltenie. Egészen addig, amíg találkozik Owen Armstronggal.

A magas, sötét hajú és rosszfiú hírében álló Owen a zene és az igazság megszállottja. Owen segítségével Annabelnek talán sikerül szembenéznie azzal, ami azon az estén történt, amikor megszakadt a barátsága Sophie-val.

No és lássuk a borítót: 

 
Jegyezd elő ITT

 

A szerzőről:

Sarah Dessen tizenhárom regény szerzője. Könyvei 
között szerepelnek
olyan New York Times bestsellerek, mint az Álom két keréken, a Kulcsra zárt szív, a Figyelj rám!, a Tökéletes és az Altatódal. Több könyvéből film is készült.
Dessen műveit gyakran sorolják be a Tinik Top Tíz Könyve közé és választják meg Legjobb Ifjúsági Könyvnek. Regényeit huszonöt nyelvre fordították le. Az írónő 2017-ben az Amerikai Könyvtár Szövetség Ifjúsági Irodalom részlegétől elnyerte a Margaret A. Edwards-díjat.
AChapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetemen végzett kreatív írás szakon, kiemelkedő diplomával. Jelenleg Chapel Hillben lakik a férjével, Jayjel és a 
lányukkal, Sasha Clementine-nal.

You May Also Like

0 megjegyzés