Colleen Hoover: Maybe soeday - Egy nap talán

by - 6/15/2017


Fülszöveg:

„Egy ​mindent elsöprő szerelem csodás, mégis valószerű rajza. Csupa érzelem, csupa bonyodalom.” – Tracey Garvis Graves, New York Times bestsellerszerző
A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább. 
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra. 
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.

„Csodálatos lelkek. Csodálatos dalok. Csodálatos történet.” – GwendolynGrace, LibraryThing

„Egyedi, más, mint a többi… ne habozz, olvasd el!” – Tamara Webber, New York Times bestsellerszerző, az Egyszeregy írója

Értékelés:

 Az elején, amikor elkezdtem olvasni egyetlen kérdés merült fel bennem: Vajon mennyi pénzük lehet a telefonjukon, hogy ilyen bőszen sms-eznek egymással?
 Viccet félretéve. Most először olvastam Colleen Hoover-től és mondanom sem kell: nem bántam meg. Fantasztikusan fogalmaz, fantasztikus egy fantáziája van. Imádtam Ridge és Sydney történetét. Különösen azt, hogy ez tényleg nem a megszokott szerelmes sztori, ahol a főszereplők már az elején összejönnek. Imádtam, hogy a történet felét egy süket srácnak a szemszögéből láttuk. Ez a két szál tényleg nagyon jól meg lett írva. És mind emellett még humorosan is fogalmazott az írónő. Plusz a karaktereket is jól megalkotta.
 A történetről csak annyit mondanék röviden, hogy van ugye a női főszereplő, Sydney, aki semmit sem sejt arról, hogy a pasija megcsalja a legjobb barátnőjével. Mind erre Ridge, az akkor még ismeretlen szomszéd srác kelti fel a figyelmét - a születésnapján. Így aztán azonnal szakítanak és Sydney úgy dönt, hogy elköltözik. Viszont nem tudja, hogy hova is mehetne. Haza a szüleiket biztos, hogy nem. Így kerül a szomszéd sráchoz, Ridge-hez.

Kedvenc szereplő:

Egyértelműen Ridge. Tőle nagyon sokat lehetett tanulni a történet során. Plusz hasonlít az én történetem főszereplőjére.

Kedvenc idézet(ek):

"Elmosolyodtam, mert valószínűleg Bridgette az egyetlen lány a világon, aki képes ugyanabban a mondatban leseggfejezni valakit, aztán szerelmet vallani neki."

169.oldal

"Jesszusom! Részeg vagyok, és valaki vetkőztet. Megerőszakolják!"

241.oldal

"Nem tudta megvédeni attól a felismeréstől, hogy nem mi döntjük el, kibe szeretünk bele."

292.oldal

Kedvenc jelenet: 

Az egész regény. 😃 De komolyan. Ha elolvassátok, tudni fogjátok, miért.

Borító:

Egyszerűen imádom. Részben emiatt is jött velem a könyv a Könyvfesztivál első napján. Na, meg a fülszöveg miatt.

You May Also Like

0 megjegyzés