Csak mi ketten antológia

by - 1/29/2022

 FÜLSZÖVEG


Mit tennél, ha egy zavarba ejtően jóképű, de szemtelen srác miatt az egész iskola hazugnak tartana?

Hogyan lehet helyrehozni egy elrontott szerelmi bűbájt?

Összebarátkozhat-e a focicsapat kapitánya a középiskola legnagyobb kockájával?

Ki lehet az a titokzatos idegen, aki izgalmas üzeneteket hagy a könyvtári könyvekben

Milyen ajándék olvaszthatná meg az osztály jégkirálynőjének fagyos szívét?

Tizenhat sziporkázóan eredeti, felejthetetlen történet, ami megnevettet, elgondolkoztat, meghat, de biztosan elrabolja a szívedet!

A pályázat hét nyertes írása mellett a kötetet gazdagítják Tavi Kata, Róbert Katalin, Rácz-Stefán Tibor, Eszes Rita, Novák Vica, Szöllösi Kristóf, Ecsédi Orsolya, Tóth Eszter és Chiara novellái.

Találj rá az új kedvenc Vörös Pöttyös történetedre!

És akkor most lássuk a borítót:
Előjegyzési link:
https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/sok-szerzo-az-ev-legjobb-young-adult-novellai-2020-9284

::::: EXKLUZÍV IDÉZETEK

#1
„– Mégis mit képzelsz, mit csinálsz?! – förmedtem rá.
– Úgy hiszem – felelte lassan Rómeó, és nekem el kellett fordulnom, mert a vigyora egyszeriben túl közel került az arcomhoz –, épp csatlakozom a fura kis szöcske násztáncodhoz.”

#2
„Ezt a fordulatot már reggel is sejtettem, amikor elsétált mellettem a folyosón, és olyan ijesztően megbámult, mint ahogy a filmekben a gonosz figyeli azt a szereplőt, akit öt percen belül elkaszálnak.”

#3
„Mélyen, legbelül benne is hasonló üresség lappangott a mama halála után. Nem érezte tiszta lapnak, sem lehetőségnek. De tudta, hogy meg kell töltenie élettel, mert nem lehet többé üres, aki retteg mások szánalmától, akit mások gondolatai, félelmei határoznak meg.”

#4
„Beni már kiskorától szeretett testvérével énekelni, még akkor is, ha tudta, hogy az öccse tehetségesebb nála. Neki nem számított. Úgy táplálkozott Ármin hangjából, mint más az ételből. Arra ösztönözte, hogy egyre jobb és jobb legyen.”

You May Also Like

0 megjegyzés