BORÍTÓLELEPLEZÉS - Meredith Wild: Összeroskadva

by - 1/30/2022


 ::::: FÜLSZÖVEG

Maya Jacobs, akinek a vállát a családjáról való gondoskodás felelőssége nyomja, az egyetlen lehetséges választ adja, amikor Cameron megkéri a kezét.

Évekkel később, amikor még mindig bánja a döntését, lélektelen szakmai rutinba menekül, és kemény munkával tölti ki az életét, hogy egyetlen férfinak se legyen esélye még egyszer a szívéhez férkőzni.

Cameron Bridge az elmúlt öt évben a seregnek szentelte az életét, és próbált szabadulni a Maya elvesztése miatti fájdalmas emléktől. Miután a sivatagban megvívja a saját csatáját, új életet kezd New Yorkban a testvéreivel, Oliviával és Darrennel.

A sors a baljós, de reményekkel teli városban visszatereli Cameronhoz Mayát.

Vajon azt a lányt, akit egykor szeretett, megtalálja-e abban a nőben, akivé Maya vált?

És most lássuk a borítót:
Előjegyzési link:
https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/meredith-wild-osszeroskadva-bridge-1-8627

Moly.hu link:
https://moly.hu/konyvek/meredith-wild-osszeroskadva

::::: A SZERZŐRŐL

Meredith Wild New York Times és USA Today bestselleríró, a romantikus irodalom világszerte elismert szerzője. Florida Gulf Coaston él a férjével és három gyermekével. Magát a technológia szerelmeseként, whiskyimádóként és reménytelenül romantikusként jellemzi. Amikor épp nem a fantáziavilágában él a karaktereivel, akkor az alábbi helyen érhető el: www.facebook.com/meredithwild

::::: EXKLUZÍV IDÉZETEK

#1
„Az egyszerű érintés volt az egyetlen kapcsolat közöttünk, mégis sokatjelentett: mintha olyan szál kötné össze a szívünket, ami mindig is létezett, még akkor is, amikor olyan nagy volt köztünk a távolság.”

#2
„A létezésem olyannyira a szerelmétől függött, hogy azt addig fel sem fogtam, míg el nem ment. Onnantól kiüresedtek a napok. Az idő vánszorgott. Csak azért bírtam ki, mert minden múló másodperccel közelebb kerültünk ahhoz, hogy újra együtt lehessünk.”

#3
„Páni félelem szorította a torkom. Éreztem, ahogy összenyomnak a falak – Cameron ítélkezése, a múltam, a fájdalmas tudat, hogy a jövőnk kudarcra van ítélve. Minden teher a vállamra ült, és már nehezen kaptam levegőt.”

You May Also Like

0 megjegyzés