BORÍTÓLELEPLEZÉS - Tavi Kata: Tagadj mindent

by - 8/07/2021

 

Fülszöveg:
 
Váradi Emma tizenhét éves, és úgy érzi, nincs sem otthona, sem igazi családja. Rideg nagynénje és nagybátyja koloncként tekint rá, ráadásul az iskola mellett kénytelen dolgozni az éttermükben, nehogy kitegyék a házukból.
Bármit megtenne azért, hogy megtalálja távoli rokonait, akik végre szeretettel fordulnának felé. Egy kis lógás az iskolából és némi betörés cseppet sem tűnik nagy árnak. Csak éppen azzal nem számol, hogy Barabás Konrád, az eszméletlenül helyes, huszonkét éves rendőr tetten éri.
A fiú alkut ajánl Emmának: nem tartóztatja le, de más módszert kell választania, hogy rendbe tegye az életét.
Az út, amit Konrád javasol, sokkal ijesztőbb, mint betörni valahová, sőt, még Emma egykori legjobb barátnőjének bosszújánál is ijesztőbb.
Ez az út elvezeti Emmát önmaga megismeréséhez. Ez az út randik és vonzalmak között vezet. Ez az út megmutatja, hogy a szeretetnek mennyi arca van. És ráébreszti Emmát, hogy ő sem tévedhetetlen. Ez az út segít Emmának megnyílni és felvállalni az érzéseit.
Te mit tennél meg azért, hogy megtaláld a helyed a világban?

 
És most lássuk a borítót: 
Rendelési link
Moly link
 
     
A szerzőről:
 
Lehet, hogy egy kép erről: Katalin Tóth és belső tér 
Tavi Kata 1984-ben született író, akit főiskolás kora óta foglalkoztat, hogy elmesélhesse a történeteit. A II. Aranymosás regénypályázaton tűnt fel romantikus ifjúsági sorozatának első részével, ami Nyitótánc címen 2013-ban jelent meg. A négy részes Sulijegyzetek-sorozat igazi iskolás történet barátságokkal és szerelmekkel, mindez pimasz humorral előadva. Lendületes regényeiben központi téma a fiatalok útkeresése, a mindennapi élet legfontosabb mérföldkövei és a szerelem megtalálása.

You May Also Like

0 megjegyzés