BORÍTÓLELEPLEZÉS - Róbert Katalin: Halld a szív szavát

by - 8/07/2021


Fülszöveg:

A VarázsÉlmény különleges valóságshow, ahol tizenhat-húsz éves fiatalok mérik össze az ügyességüket.

Szereted a szabadulószobákat?

Szereted az olyan versenyeket, ahol bárki kiemelkedhet?

Akkor ezt neked is látnod kell!

Dini önálló, vérbeli vagány. Eddig nem érdekelte a VarázsÉlmény álomnyereménye, nem hitt benne, hogy egy magafajta, nincstelen kölyöknek esélye lehetne rá. 

Ám megtetszik neki a stábból egy lány… És, hogy a közelébe kerüljön, másnak adja ki magát.

Jázmin szinte egy kis hercegnő. Az élete gyerekkora óta percre pontosan be van osztva: forgatások, tévéműsorok, szereplések. Ami valaha élmény volt, mára nyűg lett. Jázmin most már csak azt szeretné, ha végre egyszer azt tehetné, ami neki fontos. Csakhogy sem az apja, sem a menedzsere nem foglalkozik azzal, hogy ő mire vágyik. Álruhában kiszökik és elindul a kaland…

Jázmint és Dinit egy világ választja el egymástól, a tévében most mégis összetalálkoznak. 

De vajon mit szól a gonosz Sáfár, ha Jázmin elkezd kiállni saját magáért Dini hatására? 

És hogyan fogadja Dzsi, Dini mentora azt, ami a fiú és a lány között történik? Lehet igazi az a szerelem, ami hazugságokra épül? És mi történik, ha kiderül, hogy Dini egy csaló?

Siker, szerelem, őszinteség – te melyik kettőt választanád?Aladdin és Jázmin örök szerelme ezúttal egy televíziós showműsorban éled újjá. Az ismert történet alakjai benépesítik Budapest utcáit – tarts te is velük!


És akkor lássuk a borítót:

Rendelési link

 váró/kívánságlista link

A szerzőről:

Róbert Katalin író, szerkesztő.

Regényeiben az érzelmekre, emberek közötti viszonyokra fókuszál, íróként és olvasóként is nagyon fontos számára a hitelesség. Mivel munka közben és sokszor utána is szövegekkel foglalkozik, ezért számára kiváló kikapcsolódás az, amikor belefeledkezhet egy sorozatba – akár órákon keresztül –, vagy elmehet sportolni.

Budapesten él két macskájával, lelkes híve a napi (minimum) négy kávé elfogyasztásának, imád fotózni a természetben és a városban is, szeret a barátaival társasjátékozni, kirándulni, de néha bekuckózni is. Az írás számára játék – a célja, hogy az olvasók is átélhessék azt az élményt, amit neki az alkotás jelent.

Facebook

Blog

Instagram

Exkluzív idézetek:

Idézet #1

„– Ezek a műsorok erről szólnak. Típusokról. Komolyan mondom, ha tudtam volna, hogy ennyire sötét vagy hozzá, rendesen felkészítelek. Nem sétálhatsz csak úgy be, hogy helló, Dini vagyok, játszanék!

– Miért ne?

– Mert kit érdekelsz te így?”

Idézet #2

„– Nem szoktam olyan nyereményekkel foglalkozni, amikre esélyem sincs. Csak olyasmire hajtok, amit meg tudok szerezni…

A lány tetőtől talpig szemügyre vette.

– Most felvágós vagy, vagy kishitű?

– Mondd meg te!”

Idézet #3

„– Én is játszani fogok!

– Játszani? – Sáfár odalépett elé, egészen közel. Jázminnak meg kellett feszítenie a nyakát, hogy felnézzen rá, és ettől kisgyereknek érezte magát. – Ez nem színészkedés, kislány. Te díj vagy, nem játékos.”

You May Also Like

0 megjegyzés