A divat világ sötét oldaláról szól a LOL könyvsorozat új kötete, a Kifutómodell

by - 1/05/2021

  A Móra Kiadó nemrég jelentette be, hogy idén új LOL könyv érkezik, amely meglehetősen komoly vizekre evez. Az új kötet várható megjelenése 2021. február 3-án jelenik meg, bár én őszintén szólva a tavalyi év után mindenben már csak reménykedni tudok.

Juno Dawson – Kifutómodell

Jana egy átlagos lány a dél-londoni lakótelepről, aki néhány hónap alatt elképesztő magasra jut. De minél magasabbra kerül az ember, annál rémisztőbb a zuhanás lehetősége…

Jana Novak története úgy kezdődik, mint egy közhelyes modellmese: a magas, vékony lány nincs kibékülve a fiús vonásaival, egészen addig, míg váratlanul fel nem fedezi egy ügynökség munkatársa, és sztárt nem csinálnak belőle…

A divat világa azonban legalább olyan sötét, mint amilyen ragyogó. És minden sarok mögött ragadozók leselkednek.

Juno Dawson őszinte és nyers regénye a divatipar árnyoldalát mutatja be, és a #TimesUp meg a MeToo korszakában időszerűbb, mint valaha. A brit szerző eddigi legfontosabb könyve, melyből hamarosan filmet forgatnak.


  Nekem nagyon felkeltette a kíváncsiságomat, hiszen nem mindig lehet erről olvasni, ha pedig igen, akkor inkább netes sztorikban, melyek többségében csak fantázia van. Az eredeti borítójával azonban nem tudom, ti, hogy vagytok, de nekem nem tetszik.

You May Also Like

0 megjegyzés