BORÍTÓLELEPLEZÉS: Tavi Kata - Szívkeringő

by - 11/10/2017




Fülszöveg:

Lilla és Krisztián végzősök lettek a Duna-parti Gimnáziumban. Az tanévben egymást érik az izgalmas események: szalagavató, pályaválasztás, és vár rájuk a mumus, a rettegett érettségi vizsga is. A pár kapcsolata egyre komolyabbra fordul, de képesek lesznek kezelni a szerelem komolyabb kihívásait? Lilla válaszokat keres arra, ki ő, merre induljon középiskola után, és hol a helye Krisztián életében. 

A barátok mindennapjai sem könnyebbek. Vajon Márk elég erős, hogy szembenézzen az évek óta eltitkolt igazsággal? Gréta és Ákos meg tud birkózni azzal, hogy eltérnek a jövőbeli terveik? Jázmin és Kristóf feláldozná a szerelmet a tanulásért? Vajon Flóra örök magányra van ítélve?

Senkinek sem könnyű kiegyensúlyozottnak maradni, amikor ilyen nehéz döntéseket kell meghozni. Megvalósulhatnak az álmok, vágyak, szerelmek, amiket eddig kergettek? Egyáltalán ugyanarra vágynak még, amire régebben?

És akkor lássuk a borítót:
Tedd kívánságlistára ITT 
Rendeld meg ITT 


A szerzőről:

Tavi Kata 1984-ben született, író, tanár, végzettsége szerint könyvtáros is, jelenleg egy könyvesboltban dolgozik, mint üzletvezető. A II. Aranymosás regénypályázaton tűnt fel romantikus ifjúsági sorozatának első részével, ami Nyitótánc címen 2013-ban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál.

A szerző blogja ITT érhető el.
A szerző Facebook oldala ITT érhető el.
A Könyvmolyképző oldalán ITT találod meg. 

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Valaki nyugtasson meg, hogy ez a borító csak nekem nem tetszik. O.o

    VálaszTörlés
  2. Mindenkinek más a véleménye. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez tényleg elég fura... :D Nekem sem tetszik. De úgyis jobban izgat, ami benne van! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A könyv maga engem is nagyon érdekel, az egyik kedvenc sorozatom. ^^

      Törlés