BORÍTÓLELEPLEZÉS: Julianne Donaldson - Edenbrooke örököse

by - 10/26/2017Fülszöveg:

Philip Wyndham sohasem irigyelte a bátyját, Edenbrooke leendő örökösét. Inkább lenne a maga szerencséjének a kovácsa, mint hogy a cím és a rang szabta korlátok között éljen. De amikor a bátyja váratlanul meghal, Philip élete is fenekestül felfordul, mivel a körülmények azt követelik tőle. hogy feladja addigi életét. Philip felölti új szerepét, és London legkörülrajongottabb agglegényeként a berzenkedés, az unalom és a düh fogságában vergődik. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, mert egy este a sors egy fogadóba vezeti, ahol hősünk megismeri a páratlan Marianne Daventryt.

És akkor lássuk a borítót:

Rendeld meg itt
Tedd kívánságlistára itt

Exkluzív idézet:

"- Miss Blythe? - kérdezte anyám.
A zsebembe süllyesztettem a kezem, és kimondtam az első szót, ami az eszembe jutott.
- Unalmas.
- Miss Emily Keane?
- Kedélytelen.
- Miss Parham?
- Szürke.
- Lady Sandeford?
- Érdektelen.
- Miss Sophronia Goodall?
- Fárasztó.
Anyám hirtelen elhallgatott, és lesújtó pillantást vetett rám. Rachel folytatta az olvasást.
- Miss Downing?
- Sótlan.
- Lady Pearce?
- Jellegtelen.
- Miss Amelia Endicott, Miss Georgiana Endicott és Miss Frederica Endicott?
- Szellemtelen, semmitmondó és... ööö...
Rachelre meredtem, és gyanakvóan húztam össze a szemem.
- Nem is ismerem Miss Frederica Endicottot.
Rachel bosszúsan néz rám.
- Aha! Ez csapda volt! De nem estem bele - mosolyogtam önelégülten. - Nos, nyilvánvaló, hogy olyan feleséget szántok nekem, aki idő előtt a sírba visz. Ezt kikérem magamnak."

Életrajz:


Julianne Donaldson rossz korban született. Ezt azzal kompenzálja, hogy rajong a klasszikus zenéért és az archaikus helyekért. Édesapja vadászpilótaként szolgált az amerikai hadseregben. Julianne az olasz Alpokban tanult meg síelni, járt Kelet-Berlinben - még a fal leomlása előtt -, és három évig lakott egy 500 éves kastély szomszédságában. Dicsérettel végzett a Brigham Young University angol irodalom szakán. Amikor éppen nem Angliáról ábrándozik, lelkesen süt-főz, a gyerekeivel táncol és éjszakába nyúlóan falja a könyveket. A Utah állambeli Salt Lake Cityben él férjével és öt gyerekével. Itt találkozhatsz vele: www.juliannedonaldson.comYou May Also Like

0 megjegyzés