Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!

by - 9/12/2016

Fülszöveg:
Hiszel ​​magadban?
Petra a pénztelen, vidéki lány elit gimnáziumba kerül, ahol mindenki gazdag és menő, így aztán hazudik, hogy ne lógjon ki, hiába figyelmezteti Dávid.
Petrát a lányok befogadják, barátokat szerez, egy fiú is tetszik neki, de kiderül az igazság. És ettől kezdve pokollá válik az élete.
Túl lehet-e élni a bosszút, az iskolai megalázásokat?
Dávidnak is van egy kínos titka, a lányok nem izgatják, de a szívét nagyon is megdobogtatja Áron, a jóképű padtársa, aki pontosan tudja ezt, és gonoszkodva ki is használja.
A két barát szerelemmel, árulással és szenvedéllyel teli útja döbbenetes eseménybe torkoll.
Van egy pont, amikor már nincs tovább.
Van egy pont, ahol a szerelem már fáj.
A regény a 2013. évi Aranymosás Public Star könyve. 


  Szerintem a Fogad el! című regény alapjáraton egy olyan könyv, ami bemutatja azt, hogy egy-két ember miért nem meri felvállalni, hogy más és különbözik a többiektől. Végig azt ecseteli a könyv, hogy milyen érzés titkolózni, illetve milyen, ha ez a nagy titok kiderül. Dávid és Petra személyében két különböző történetet ismerhetünk meg, ám mégis hasonló a történetük, de csak abban, hogy egy iskolába jártnak. Míg Dávid a nemi identitását titkolja mások elől, addig Petra az anyagi helyzetét. Azonban Dávid szívét megdobogtatja Áron, aki a padtársa. De vajon mi lesz köztük? Nem szeretnék spoilerezni annak, aki még nem olvasta, így csak annyit mondok, hogy nagyon megéri. Volt néhány olyan pillanat, (vagy inkább oldal) amikor legszívesebben a falhoz vágtam volna a könyvet annyira felidegesítettek a szereplők, de azt hiszem, hogy ez egy jó könyvnek a titka. Vicces, humoros, de az ember néha a pokolba kívánja az írót, vagy éppen a falhoz/földhöz csapja a könyvet egy-egy szereplő miatt. De leginkább Petra volt az oka. A könyvnek a végét nem nagyon szerettem, ugyanis kezdett néha olyan érzésem lenni, mintha egy krimit olvasnék.


Könyv: Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 296
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789633992661

A BLOG FACEBOOK OLDALÁT ITT TALÁLOD. HA TETSZIK A BLOG KÉRLEK LÁJKOLD.

You May Also Like

0 megjegyzés