Alice Oseman: Heartstopper - Fülig beléd zúgtam (Fülig beléd zúgtam 2.)

by - 7/30/2022

Fülszöveg: 

Nick

Azért átjössz holnap?? :D
Mert lenne egy ötletem
Mit szólnál egy igazi randihoz?

Omg… hát PERSZE
Mit csináljunk? :)

Lehet meglepetés??

Omg oké! Nagyon izgulok alkjdfldsg

Véleményem: 

 Könnyed, laza olvasmány. Ezekkel tudnám jellemezni ezt a képregényt. Egy meleg nyári napon nagyon jó kis olvasmány, hiszen a vastagsága ellenére könnyen és gyorsan olvasható, emellett nagyon izgalmas tartalommal bíró olvasmányról van szó. Szó van benne önmagunk megismeréséről, a szerelemről, arról, hogy miként fedezheti fel az ember önmagát. 

"– Hogyan jöttél rá, hogy meleg vagy?

– Ó, hát, asszem, valahogy mindig tudtam… már egész kis koromban is. Akikbe belezúgtam a tévéből, vagy a suliban… akkor talán még nem állt össze, de… mindig fiúk tetszettek."

 Amilyen rövid, olyan tanulságos. Egy képregényről ezt senki nem gondolná. Még én se gondoltam,

mikor nekikezdtem. Aztán egyszer csak elfogytak az oldalak. Remélem mihamarabb jön a második rész és tudom folytatni a történetüket. Szerintem ez is azon kötetek közé sorolható, amit minden tizenhárom-tizennégy év körüli kamasz gyereknek ajánlott olvasmánnyá tennék az iskolában. Mert tényleg hihetetlenül vicces, ugyanakkor sok mindent tanít, mindemellett gyorsan olvasható regény. 

KEDVELEM CHARLIE SPRINGET! ROMANTIKUSANNEMCSAKÚGYSIMÁN!

 Kíváncsi vagyok, mit tartogat az olvasók számára a harmadik rész, hiszen még nem néztem tovább a sorozatot, de szerintem nagyon hamar folytatni fogom, mert hihetetlen. Érdekel, hogyan vitték vászonra ezt a történetet.

You May Also Like

0 megjegyzés