BORÍTÓLELEPLEZÉS: Simone Elkeles - Visszatérés a paradicsomba

by - 9/21/2018



Fülszöveg:

A Kiűzetés a Paradicsomból és A vonzás szabályai bestsellerszerzőjétől.

Caleb Becker nyolc hónapka ment el a Paradise-ból, és magával vitte a titkot, amiről megígérte, hogy a sírig őrizni fogja. Ha kiderülne az igazság, mindent tönkretenne.

Maggie Armstrong igyekezett erős maradni, miután Caleb összetörte a szívét és eltűnt. Valahogy sikerült továbblépnie. Eltölélte, hogy új életet kezd.

Csakhogy Caleb és Maggie kénytelen együtt részt venni egy nyári kiránduláson. Próbálnak nem törődni az egymás iránt érzett vonzalommal, de az eltemetett érzések a felszínre törnek. Caleb kénytelen szembenézni az igazsággal, hogy mi történt aznap este, amikor Maggie balesetet szenvedett, máskülönben a titok tönkreteszi a kapcsolatukat, és örökre közéjük áll.

Semmi sem tart örökké... még a búcsú sem. 

No és akkor lássuk a borítót:




Tedd kívánságlistára ITT
Rendeld elő ITT

A szerzőről:

Simone a '80-as éveknen volt tini, így még mindig túl gyakran használ olyan szavakat, mint a "lemeszel" vagy a "burkolni" - viszont ellenáll a kísértésnek, hogy kék szemhéjpúdert kenjen magára, vagy azt nem ír, középiskolákban tart előadást vagy írást tanít. Szanadidejében túladagolja magát valóságshowkkal és tini filmekkel. Chicago környékén él a családjával és két kutyájával. Simone szeret hallani az olvasói felől. Látogasd meg a www.simoneelkeles.com-on. 

You May Also Like

0 megjegyzés