2018. április 10., kedd

Láttad már? Ilyenek a nagy sikerű Luxen sorozat spanyol borítói

 Tudom, sokan szeretitek a Luxen sorozatot. Én sem vagyok vele másképp. Nyáron is ott voltam a dedikálásán, mint szerintem sokan közületek is, legalábbis a hatalmad sorból következtetve. A mai bejegyzésemet úgy gondoltam, hogy a sorozat köré építem. A magyar borítókat már mindenki nagyon jó ismeri - és szereti. Na, de mi van a többivel? A mai nap elhoztam nektek a sorozat spanyol könyvborítóit, amit én először tegnapelőtt láttam. Első látásra szerelem. Bár a színvilága kicsit érdekes, azt meg kell, hogy mondjam, de nagyon szép. Na, de akkor lássuk:


 Az első rész borítója sokban eltér a magyar borítóktól, hiszen a magyar borítókon szinte mindenhol a Daemont és Katy-t megszemélyesítő Pepe Tóth és Sztella Tziotziosz látszik. 


 Ezen rész borítóján már mind a ketten láthatóak egy szenvedélyesebb képen. Magával a képpel semmi bajom, de a háttér nem nagyon nyerte el a tetszésem. Valamint az sem nagyon tetszik, hogy a női alakon a kék-fehér hangulatból kiszakít minket az-az erős, vörös rúzs.


 Hasonló típusú az előzőhöz. Ez a borító nekem valamennyivel már jobban tetszik, egyrész azért, mert nem bántja a szemem az a rikító rúzs, másrészt pedig ez valamiért kifejezi a szevedélyt, ami megjelenik a könyvben. 


 Ez a borító szintén megállja a helyét a sorozatban. Mint ahogy a magyar részeknél az Originbe, így itt is Pepe egyedül látható a képen. Ha már itt tartunk. Nekem ez a kép valahogy jobban tetszik, már csak azért is, mert a magyar borítónak olyan hatása van, mintha festve lenne. Én pedig a festészet és a fotózás közül mindig a fotózást szerettem jobban. Ezzel egy szóval nem mondom azt, hogy nem jó a magyar borító. Imádom azt is. 


  Mint az előzőnél, ennél is hasonló a véleményem. Annyival különbözik, hogy ehhez hasonló kép nem található meg a magyar borítók között. A szenvedély ebben is nagyon erősen megtalálható, ami miatt nagyon tetszik.

 A további köteteket nem találtam meg, gondolom azok még nem jelentek meg ott, de bízom benne, hogy hamarosan meg fog, mert egyben szeretném majd beszerezni őket, ha sikerül. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése